Як заощадити на тарифах і допомогти енергетикам вирівняти добовий графік електричних навантажень

Опубліковано:
28 Серпня, 2015 о 13:49

Виявляється, можливість зекономити на витратах електроенергії є. Просто варто перейти на тарифи за електроенергію залежно від часу доби користування нею. Така інформація з’явилась на сайті Тернопільської облдержадміністрації. З метою сприяння роботі енергосистеми України споживачам пропонують перехід на розрахунки за тарифами, диференційованими за періодами часу. Застосування таких тарифів для населення передбачає використання більшого обсягу електричної енергії в нічні години доби, незастосування енергоємних електроприладів у період із 8 до 11 години та з 17 до 22 години. Підприємствам пропонують перенести час роботи підприємств, які працюють в одну зміну, на нічні години доби, для тих, які працюють у першу та другу зміни – перенесення другої зміни на нічні години доби, і також не вмикати енергоємне обладнання у визначені години. Підприємствам з безперервним циклом роботи рекомендують знижувати навантаження у період із 8 до 22 години.

 



Зменшувати навантаження на енергосистему країни у визначені години радять усім споживачам. Це дозволить зменшити вартість виробництва електроенергії. А щоб перейти на диференційовані тарифи, слід звернутися до  електропостачальної організації ВАТ “Тернопільобленерго” з відповідною

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: