В Україні провели найбільший у світі урок з англійської мови. У багатьох містах розпочали його одночасно. Організатори намагалися по всій країні зібрати 9 тисяч учасників цього заняття і таким чином встановити світовий рекорд. А по завершенню – визначали найоригінальніше місце проведення уроку та наймолодшого і найстаршого його учасника. У Києві англомовний урок провели на Софійській площі. Тернопіль також долучився до цієї акції –  на заняття в обласній універсальній науковій бібліотеці прийшло близько 60 тернополян. Перед початком уроку усіх учасників реєстрували, щоб потім внести їх імена до книги рекордів світу.

 



Маленька слухачка уроку англійської мови – Софійка, якій всього півтора року – мала усі шанси отримати приз, як наймолодший учасник. ЇЇ мати – Тетяна розповідає, що змалку навчає дитину англійської, бо сьогодні дуже важливо знати іноземні мови: «Ми прийшли сюди з моїми двома донечками, бо вважаю, що дітям треба володіти англійською, сьогодні без неї практично нікуди. Тому з Софійкою ми вже вчимо деякі слова, використовуємо англійську в іграх, включаємо мультики цією мовою, сподіваюся, що дівчинка буде добрим знавцем іноземних мов».

 

Тривав урок 45 хвилин, під час заняття фахівці викладали граматику англійської, тема для слухачів уроку у всіх містах була одна однокова.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: