Як тернопільський націоналіст відривався під російськомовні пісні Потапа

Опубліковано:
22 Березня, 2016 о 22:53

Сьогодні на свої сторінці в мережі Фейсбук голова тернопільської молодіжки ВО«Свобода» Ігор Костюк опублікував відео з вечірки, на якій виступав український співак Потап, – пише ltdaily.info.

 



Користувачі неоднозначно сприйняли пост тернополянина. Одні зраділи, що чоловік має можливість відпочити на такій тусовці. Інші ж навпаки – закидають, що Ігор Костюк забув про свої націоналістичні переконання.

 

Сам же винуватець обговорення зазначив, що виступ Потапа став сюрпризом власників готелю для клієнтів і про цей захід ніхто не був попереджений.

 

Справді, позиція Потапа під час загострення ситуації в країні трохи розчарувала його шанувальників. Особливо, коли після анексії Криму його команда отримала російські премії.

 

Гра на два фронти та примітивні мотиви його хітів викликали невдоволення і у тернопільських націоналістів. Близько трьох років тому його на сцені ПК «Березіль» навіть закидали яйцями. Після цього винуватці майже добу просиділи у  відділку.

 

Цілком ймовірно, що якби подібний виступ відбувся у Тернополі знову, то «свободівці» перші б побігли з плакатами, відстоюючи свої національні ідеї. Та в Еміратах, де зараз перебуває Ігор Костюк, такої поведінки, очевидно, ніхто б не зрозумів…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: