Як стверджують очевидці, саме з вини пожежних в Почаєві згорів будинок бійця АТО

Опубліковано:
27 Серпня, 2015 о 17:00

Хороша штука звітність. Виглядає красиво. От прозвітували почаївські МНСники про ремонт, реконструкцію і рестарацію , про оновлення і відновлення, ремонт техніки і повне забезпечення пожежогасильними засобами. На папері все виглядає красиво. Чиновники різного масштабу задоволені, статистика намальована бездоганно. Але…

 



Зараз в Почаєві, в самий розпал паломництва до Свято-Успенської Лаври, коли в місті перебувають тисячі паломників, дотліває людський маєток. Це при тому, що температура на вулиці доволі спекотна, що лише ускладнює ситуацію. А пожежні розрахунки, як вияснилось, не мають чим гасити пожежу. Води немає, техніка або несправна, або недоукомплектована і люди гасять пожежу чим можуть.

 

МНСники лише розводять руками. Через дві години після початку пожежі з Кременця вдалося “випросити” пожежний автомобіль. Але то вже було запізно, бо хата на той час уже дотлівала. Отже, з вини любителів помпезних звітів і керівництва Почаївської пожежної частини родина, між іншим, учасника АТО І. Горевича, котрий уже більше року перебуває на Сході без ротації, опинилась на попелищі.

 

На 3 вересня депутати Почаївської міськради скликають сесію, на котру запрошують всіх причетних до трагедії чиновників, щоб спитати з них і за красиву звітність, і змусити відшкодувати потерпілій родині завдані збитки. Адже, якби пожежні приїхали вчасно і в машинах, котрих, до-речі, на Почаїв є лише дві, була вода і піна, будинок вдалося б врятувати.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: