Як Леонід Бицюра продовжив справу Валентина Хоптяна

Опубліковано:
18 Серпня, 2015 о 09:47

18 листопада 2013 року Валентин Хоптян своїм розпорядженням № 559-од передав комунальному підприємству «Масив» Тернопільської міської ради 25 га землі державної власності.

 



Це одне з тих самих підприємств, на які без конкурсу виділяється міська земля для пошуку та залучення так званих «інвесторів». На ділянці розміром з цілий мікрорайон мали постати об’єкти рекреаційного призначення. Щоб зекономити і не платити орендну плату селу Біла (саме там за Тернопільським ставом знаходиться ділянка) в розмірі 25000 грн., вирішили угоду оренди землі укласти після того, коли знайдуть клієнта.

 

Минув рік. Революція Гідності внесла свої корективи – влада змінилась. З’явився клієнт на ласий шматок землі.

 

Цим вирішив скористатись на той час заступник голови Тернопільськоїх облдержадміністрації Леонід Бицюра. Саме він декілька днів у грудні 2014 року виконував обов’язки голови ОДА, коли Олег Сиротюк звільнився, а Іван Крисак був у відрядженні.

 

Отримавши тимчасові повноваження, Леонід Бицюра,  4 грудня 2014 року підписує Договір оренди землі № 38 і розпочинає  передачу ділянки комунальному підприємству «Масив» для подальшого «інвестиційного дерибану» за відпрацьованою останніми роками в міській раді схемою.

 

Оборудку із землею зупинив новопризначений голова ода Степан Барна, скасувавши своїм розпорядженням  № 410 від 10 липня 2015 року передачу цієї ділянки. Земля повернулась громаді, а ділки «залишились з носом».

 

Ось так, поки на фронті гинуть хлопці, «вояки – свободівці» намагались заробляти…

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: