24-річна жителька Кременця підрізала ножем свого знайомого. А починалось все не так сумно. Компанія за чаркою зібралась у квартирі винуватиці. Між господинею та одним з її товаришів «по склянці» виникла сварка, яка переросла в бійку. Кульмінацією стало те, що молода жінка вихопила кухонного ножа та встромила його чоловікові у груди. Важкого пацієнта з проникаючою колотою раною грудної клітки доправили до лікарні. Його стан вкрай важкий. Зараз у реанімації.

 



Працівники поліції з’ясували усі обставини кривавої пригоди. Жінка, – винуватець події веде аморальний спосіб життя. Вона безробітна, вживає спитрне та  влаштовує шумні гулянки, вживає спиртне. До слова, виховує півторарічну доньку.

 

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження відповідно  статті 121 ККУ – нанесення тяжких тілесних ушкоджень. ЇЇ санкція передбачає позбавлення волі строком до 8 років.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: