Як бульвар Дмитра Вишневецького знущається над виконробом

Опубліковано:
17 Листопада, 2015 о 20:23

І знову кілька слів про міський благоустрій. Напередодні місцевих виборів відкрили оновлений бульвар Дмитра Вишневецького. Прекрасні доріжки замість порепаного совдепівського асфальту, дитячий майданчик та сучасний фонтан прикрасили мікрорайон. Найбільша втіха для малюків та батьків, які тепер без проблем можуть спокійно прогулятися з колясками та дитячими візками по новенькій бруківці і не шпортатись.

 



Але в нас завжди щось буває не так. То не дороблять чогось, або зроблять так, що хоч стій, хоч падай. В сонячну і теплу погоду все гаразд, але ось осінні дощі «підмочили» репутацію робітників і їхнього виконроба. Біля майданчика утворилась величезна калюжа… Після розголосу в мережах проблемну ділянку переробили і проблему усунули. Підсипали і перестелили бруківку, встановили водовідвідну решітку.  

 

 

На деякий час проблеми позбулись, але не надовго. Чергові дощі показали ще кілька проблемних ділянок. Нові калюжі утворились в інших місцях, ще раз доводячи халатне ставлення до виконання робіт. А може це просто з незвички таке стається?  Стільки часу нічого не робили, тому і втратили майстерність? Але ж не можна так з коштами громади.

 

Читайте також: На оновленому бульварі Вишневецького ще й басейн для діток відкрився (Фото)

 

Нічого страшного, якби виконроб в себе на подвір’ї так зробив, використавши усі свої фахові знання. Але ж тут мова йде не про особисті кошти, а саме про гроші громади Тернополя. Тому і справедливо вимагати якості, а не спішки.

 

Тепер знову доведеться виправляли косорукість і бездумність. І робити це потрібно за кошти виконавця робіт. Невже відразу не можна зробити так, щоб потім не переробляти кілька разів? Може нарешті варто хоч подивитись, як це має бути зроблено, повчитись якогось досвіду, а не покладатися лише на свої «фахові судження»?

 

 

 

 

В черговий раз тернополяни обрали для себе міську владу і тепер будуть вимагати більш вимогливо ставитись до підбору виконавців робіт і можливо змінити критерій, за яким цей відбір здійснювався.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: