Як 44 окрема артилерійська бригада приймала гостей з нагоди свята (Фото)

Опубліковано:
10 Вересня, 2016 о 13:13

У п’ятницю 9 вересня з 9 до 16 години дня ворота 44 окремої артилерійської бригади були відкриті для усіх бажаючих. Бригада відзначає свій другий день народження. Як регулярний підрозділ ЗСУ її було створено у 2014 році. Дата першого наказу командира військової частини 9 вересня, стала днем народження 44 окремої артилерійської бригади. Усі урочисті заходи розпочались згідно графіку святкувань.  Офіційні особи, керівники міста та області привітали військових з подією та залишили свої подарунки. Серед них так потрібні бригаді будівельні матеріали. Не секрет, що стан військової частини два роки тому був далеким від ідеального. Ремонти продовжуються і далі. Також серед подарунків принтер. Особливі дари – це ікони та хоругва від військових капеланів. На Покрови 14 жовтня військові планують освятити на території частини капличку.

  



Святковий концерт в клубі в більшості слухали самі військові, високі гості поспішили по своїх важливих справах, тому не почули нову пісню Софії Федини шанованої гост’ї зі Львова, волонтерки, яка опікувалась частиною та допомагала забезпечити хлопців усім необхідним у зоні АТО. Софія виконала її разом з військовим оркестром. А от на вулиці виступ мажореток ЗОШ №24 «Кралі Ві», виступ військового оркестру, показові виступи волонтерів разом з військовими дивились, слухали багато молодих людей хлопців та дівчат. Для усіх бажаючих працював намет з достатньою кількістю інформації про службу по контракту та про частину. Також пригощали гостей смачною кашею, звареною у найкращих  традиціях польової кухні та узваром. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: