Як прості росіяни висміяли хамовитого терориста з ЛНР (ВІДЕО)

Опубліковано:
8 Лютого, 2015 о 10:52

Російський терорист повернувся з Луганської області до Москви, де катається на джипі від Жириновського, грубо порушуючи правила дорожнього руху.




Москвичі спочатку назвали цього пройдисвіта вбивцею через їзду по зустрічній, а коли той став комизитися, демонструючи з себе фронтовика-захисника, якому за “подвиги”, вчинені в Україні, москвичі повинні в ноги кланятися і все прощати, громадські заперечили:
– ЗСУ на своїй землі, а такі як ти приїжджають туди людей вбивати.

 

До речі, окупант пояснює, що повернувся в Москву ховати таких же як він, “защітнічков”. Напевно, всі вони луганчани, якщо їх до Москви ховати привезли.

 



З коментів під відео:

Привіт усім! Людина в червоній куртці і смішний шапці – це я. Спасибі всім за ваші слова. Я росіянин, але для мене однаково близькі народи і України, і Білорусі. Пробачте нас, брати-Українці, що фашистська чума змогла підступно розвинутися і напасти з нашої країни на вашу країну… Мені соромно і боляче… Не вірте пукінським опитуваннями, що 86% росіян за війну і пукінську владу. Ні. Ватних упирів всього 5-10%, та й то тільки через тотальну промивки мізків ТБ. У Росії є багато хороших, небайдужих, чесних людей. Але влада останні роки руками поліції та судів намагається залякати або посадити таких… Вибачте… Поки ми слабкі, але сподіваюся, скоро все зміниться. Спасибі вам. Слава Україні! Ви б’єтеся і за нашу правду теж!..

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЛНР, #москва, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: