Комбінування різних стилів у гардеробі — це цікаве та творче заняття, що дозволяє проявити власну індивідуальність та сформувати оригінальні образи. У моді немає жорстких правил, і гардероб сучасної людини рідко обмежується одним напрямком. Проте слід знати, як поєднувати стилі, щоб образ був гармонійним.

Виберіть основний фокус

Перед поєднанням стилів знайдіть основний фокус та тему вбрання. Наприклад, це може бути палітра кольорів, текстури, певний настрій. Знайшовши загальний компонент, можна вибрати речі різних стилів, зв’язати їх, забезпечити образу цілісність і гармонійність. Якщо вже визначились із фокусом, можна відвідати магазин брендового одягу Ostriv для купівлі необхідних речей. Він має зручний каталог та дозволяє отримати замовлення у будь-якому місті України. А великий асортимент брендів може надихнути на нові поєднання.



Дотримуйтесь балансу

Підтримуйте баланс між різними стилями, щоб образ не виглядав перевантажено і незграбно. При поєднанні спортивних речей з елегантним одягом переконайтеся, що є щонайменше один елемент, що балансує комбінацію. Це може бути прикраса, взуття, палітра кольорів.

Використовуйте кілька шарів одягу

Нашарування вбрання робить його глибшим та цікавішим. Наприклад, можна вдягнути плаття в романтичному стилі та доповнити його спортивним светром або курткою-косухою. Це забезпечить контрастність, незвичайний візуальний ефект. Спробуйте різні поєднання, щоб підібрати найкращий варіант.

Враховуйте пропорції

При комбінуванні стилів зважайте на пропорції власного тіла. Певні речі можуть наголошувати на конкретних частинах. Переконайтеся, що вони це роблять вигідно та висвітлюють переваги фігури. Наприклад, при носінні об’ємного верхнього одягу можна використовувати штани чи спідницю, що облягає тіло. Має значення і лінія талії на штанах або джинсах та їхня довжина. Цей елемент гардероба може як візуально збільшити зріст, так і вкоротити його.

Експериментуйте з аксесуарами

Аксесуари забезпечують завершення образу. Використовуйте вироби, які поєднуються з різними стилями. Наприклад, ретро сумка добре доповнить сучасний образ. Аксесуари в стилі мінімалізму можна поєднувати з романтичним вбранням. В цьому плані цікавим є стиль спорт шик, яких дозволяє поєднувати кежуал або спортивний одяг з доволі гламурними прикрасами.

Експериментуйте з текстурами

Застосування різних текстур робить образ цікавішим. Наприклад, можна скомбінувати грубу куртку з джинсової тканини з такими елементами:

  • сукня з шовку;
  • м’які штани з кашеміру;
  • шифонове плаття.

Гра з текстурами сприяє створенню візуального розмаїття. Не бійтеся експериментів, довіряйте власному смаку й отримуйте задоволення від поєднання різних речей у своєму гардеробі. Враховуйте наведені рекомендації, щоб створювати образи, які сподобаються вам.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мода, #одяг, #стиль
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: