Як міністерство дбає про тернопільських міліціонерів

Опубліковано:
16 Грудня, 2014 о 10:08

Забезпечувати формою, речами першої необхідності продуктами харчування бійців добровольчих батальйонів, що несуть службу в зоні АТО, – не лише ініціатива волонтерів, а й обов’язок Міністерства внутрішніх справ.

 



Повідомили у СЗГ УМВС в Тернопільській області.Як запевняють у МВС, вони дбають про забезпечення особового складу. І нещодавно це відчули правоохоронці Тернопільщини.

 

 Для добровольців, які незабаром змінять своїх товаришів на сході країни, міністерство надало понад сотню комплектів зимової форми одягу, взуття, білизна. Також надійшли елементи екіпірування: плащі-палатки, спальні мішки та рукавички. Подбали в міністерстві і про забезпечення харчуванням.

 

Зі слів заступника начальника обласного управління міліції Олега Ляховича, незабаром в зону АТО буде відряджено 95 добровольців батальйону міліції спеціального призначення «Тернопіль» і зведеного загону з числа співробітників міськвідділу, районів та області. З початку бойових дій на сході це вже дев’ята ротація. Весь особовий склад, який буде нести службу в східних областях, забезпечений форменим одягом, продуктами харчування, озброєнням.

 

Завдяки волонтерам, благодійникам та меценатам а також посильній допомозі Міністерства внутрішніх справ наші добровольці будуть забезпечені всім необхідним для повноцінного виконання своїх службових обов’язків в зоні бойових дій.

 

До слова,новий спецодяг і взуття розроблялися з урахуванням побажань бійців і досвіду, отриманого під час проведення АТО. У розробці екіпірування брали участь фахівці Державного науково-дослідного інституту, а шили її вітчизняні виробники.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #міліція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: