Марія Дубас
Марія Дубас

Журналістка, редакторка стрічки новин

Яблучні троянди які печуть усі галицькі господині

Швидка та проста в приготуванні випічка, яка підніме ваш настрій у холодні осінні дні

Опубліковано:
27 Жовтня, 2024 о 16:40
Яблучні троянди
Приклад презентації. Фото з мережі.

Смачні та ефектні троянди з листкового тіста та соковитих яблук – чудова ідея для осіннього чаювання чи святкового столу. Ця випічка готується досить просто і швидко, а результат вражає своїм зовнішнім виглядом та смаком.

Яблучні троянди
Приклад презентації. Фото з мережі. 

Для цього рецепту вам знадобиться:  



  • Листкове тісто (готове) – 500 г
  • Яблука – 3-4 шт.
  • Цукор – 50 г
  • Кориця – 1 ч. л.
  • Вершкове масло – 50 г
  • Цукрова пудра – для посипки

Для початку підготуйте яблука: видаліть серцевину,  наріжте дуже тонкі скибки — не товстіше 3-х міліметрів. Збризніть їх лимонним соком, щоб яблука не потемніли. 

Розм’якшене вершкове масло варто змішати з цукром і корицею. Розкатайте листкове тісто в тонкий пласт. Змаститіть тісто сумішшю вершкового масла, цукру та кориці. Для більш насиченого смаку можете додати в начинку трохи родзинок, горіхів або цедри цитрусових. 

 

Яблучні троянди 2
Згорніть заготовки як показано на фото

 

На край тіста викладіть пластинки яблук. Акуратно згорніть тісто з яблуками в рулет – це будуть наші троянди. 

Розкладіть заготовки  у деко для випікання кексів, так вони краще триматимуть форму.  Випікайте в розігрітій до 180-200°C духовці протягом 20-25 хвилин до золотистого кольору. 

Готові троянди слід остудити і посипати цукровою пудрою. 

Смачного! 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #випічка, #рецепти, #яблука
Коментарі





Інтерв'ю
«Spektr» – нове лице відомої стоматології
10:14, 17 Листопада, 2024

«Spektr» – нове лице відомої стоматології

ТОП новини тернопільщини: