Я вважаю, що депутатів потрібно позбавити недоторканності, – нардеп Тарас Юрик

Опубліковано:
6 Грудня, 2014 о 17:32

– Недоторканність – це лакмусо­вий папірець, який демонструє, для чого депутат прийшов у Верховну Раду: якщо людина відмовляється голосувати про зняття, – вона буде працювати лише для власної наживи, – каже нардеп з Тернопільщини Тарас Юрик.




– Вважаю, що депутатів потрібно позбавити недоторканності, саме тоді там залишаться люди, які прийшли розв’язу­вати проблеми нашої держави. Я, як людина, яка пришла у Верховну Раду в команді партії «Блок Петра Порошенка» розділяю та підтримую погляд Президента на це питання. Порошенко – це людина, яка передусім зацікавлена в тому, щоб народні депутати працювали чесно, патріотично й самовіддано на благо народу України. Готовий зробити все можливе, щоб народні депутати не зловживали наділеними повноваженнями і гідно виконували свої обов’язки, – говорить нардеп.

 

– У майбутній коаліції домовилися зняти з депутатів недоторканність, але з умовою захисту політичної діяльності. Щоб не сталося так, що ми проведе мо мітинг, а нас всіх кинуть за грати. Мова йде про комерційну діяльність, бо 90 відсотків справ, які подавалися до зняття недоторканності, стосували ся бізнесу народних депутатів, – підсумовує він сказане. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #верховна рада, #нардеп, #недоторканість, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тарас юрик, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: