enerhetyk-ua Вуличне радіо

Вийде ціла гора смакоти: бюджетні брізоли ви приготуєте за десять хвилин

Ця закуска сподобається близьким і рідним і друзям.

Опубліковано:
23 Лютого, 2025 о 16:13

Фарш із м’яса – чудова база для створення апетитних, поживних котлет, фрітати або ж тюфтельок. Щоб страви мали насичений смак, варто доповнити їх ароматними спеціями та часником. Сьогодні ми пропонуємо приготувати бризолі з фаршем.

Як приготувати бризолі з фаршем

Інгредієнти:



  • вафлі;
  • яйця – 4 шт. для обсмажування + майонез або сметана 1 ст. л. (за бажанням додати воду);
  • олія для смаження;

Інгредієнти для начинки:

  • курячий фарш (філе та стегно) – 700 г;
  • морква – 1 шт. велика;
  • цибуля – 2 шт. середні;
  • сметана – 2 ст. л. ;
  • панірувальні сухарі – 2 ч. л. з гіркою;
  • зелень (кріп та петрушка) – невеликий пучок;
  • яйце – 1 шт.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • орний перець мелений – 1/2 або 1/3 ч. л.;
  • сухий часник – 1 ч. л.;
  • італійські трави – 1 ч. л.;

1. До фаршу додати сіль, перець, часник сухий, італійські трави, яйце, панірувальні сухарі, сметану, зелень, засмажку і перемішати.

2. З вафель сформувати заготовки.

3. Змастити фаршем вафлі.

4. До 4 яєць додати сметану або майонез і збовтати виделкою.

5. Обмокнути заготовки та обсмажити на маленькому вогні під закритою кришкою до готовності з обох боків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: telegraf.com.ua
Теги: #бризолі з фаршем
Коментарі





Статті
Інтерв'ю
У Тернопільському ТЦК пояснили, як їхні представники використовуватимуть нагрудні камери
08:10, 10 Вересня, 2025

У Тернопільському ТЦК пояснили, як їхні представники використовуватимуть нагрудні камери

Блоги
mtPBS
ТОП новини тернопільщини: