Попит на одноразові паперові стакани величезний. Це й не дивно, адже по дорозі на роботу чи просто під час прогулянки люди часто купують каву або чай із собою. Тому у кав’ярнях та кафе завжди повинні бути зручні і якісні паперові стакани для кави. Такі можна вибрати тут, в каталозі магазину Кристал.

Розглянемо основні види паперових стаканчиків та їхні характеристики, щоб зрозуміти, які варіанти краще підібрати для кав’ярні.



Популярні типи стаканчиків

Хоч зовні може здаватися, що вироби відрізняються лише малюнком та об’ємом, це зовсім не так. Кожен різновид має свої особливості і краще підходить для певного типу напою.

Одношарові паперові стакани

Такі стаканчики виготовляють із якісного матеріалу, зазвичай щільного і міцного картону. Завдяки цьому стінки виробу мають достатню жорсткість і не деформуються. Щоб запобігти протіканню напою, всередині наноситься тонкий шар поліетиленового покриття. За призначенням бувають одношарові паперові стакани для гарячих напоїв, холодних або універсальні. Такий одноразовий посуд має невисоку вартість. Але варто зауважити, що для комфорту клієнтів необхідно мати капхолдери, які захищають руки від обпікання.

Двошарові паперові стаканчики

Такий різновид вважається найкращим варіантом для гарячих напоїв – кави, чаю чи какао. Завдяки двошаровій конструкції стінок забезпечується хороша теплоізоляція. Це дозволяє довше зберігати температуру рідини і не обпікати руки.

Стаканчики для кави Double Wall – найпопулярніший різновид для закладів громадського харчування, оскільки вони:

  • не деформуються;
  • не протікають;
  • підходять як для гарячих, так і для холодних напоїв;
  • зручні у використанні;
  • добре зберігають температуру.

Гофростакани

Гофростакани можна відразу впізнати, адже вони візуально відрізняються від інших варіантів. Зовнішня поверхня виробу – це гофрований картон. Завдяки такій конструкції вони чудово підходять для гарячих напоїв. Гофра захищає руки від високої температури і запобігає вислизанню ємності.

Які паперові стаканчики обрати?

Покупку паперових стаканчиків варто планувати, враховуючи концепцію закладу та бюджет. Залежно від напоїв, які пропонуються у меню, обирайте потрібні варіанти. Подбайте про те, щоб у вас були стаканчики різних об’ємів – це дозволить створити градацію цін на каву. Для економії бюджету краще купувати продукцію оптом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #паперові склянки
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: