Гідравлічні циліндри
Гідравлічні циліндри.

Гідравлічні циліндри застосовуються у спеціальній техніці та виробничих механізмах, у яких необхідно здійснювати зворотно-поступальні рухи. Найчастіше вони використовуються в пресах, підйомниках, висувних опорах, кузовах самоскидів та інших пристроях. В наш час в Україні мають попит кілька видів гідравлічних циліндрів, кожен з яких ви можете придбати з гарантією якості в онлайн-сервісі Gidrotsilindr.

Класифікація гідравлічних циліндрів

Залежно від особливостей конструкції гідроциліндри поділяються на п’ять основних видів – поршневі, плунжерні, телескопічні, мембранні та сильфонні. Поршневі моделі є найбільш універсальними та поширеними. Усередині таких циліндрів знаходиться поршень, з’єднаний зі штоком. Поршневі циліндри можуть бути як односторонньої, так і двосторонньої дії.



В односторонніх моделях гідравлічне мастило подається в поршневу порожнину, змушуючи шток рухатися під зусиллям тільки в одному напрямку, а повернення у стартове положення здійснюється під дією сили тяжіння або пружини.

Плунжерні гідроциліндри поєднують поршень і шток в один конструкційний елемент – він являє собою повнотілий циліндр, діаметр якого трохи менше внутрішнього діаметра корпусу.

Телескопічні гідравлічні циліндри мають шток, що складається з кількох секцій різного діаметра, вставлених один в одного на кшталт секцій телескопічної труби.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Гідравлічні циліндри, #техно
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: