Вулиці Лисичанська патрулює спецбатальйон “Тернопіль”

Опубліковано:
13 Листопада, 2014 о 12:59

Спеціальний батальйон патрульної служби міліції особливого призначення “Тернопіль” несе службу в Лисичанську Луганської області-  повідомили у секторі зв’язків із громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

 



Наразі в зоні АТО перебувають понад півсотні батальйонівців. Бійці знешкоджують диверсантів, охороняють порядок у місті та на блокпостах. Усі вони – добровольці.

 

“Чергуємо на блокпостах, охороняємо порядок у самому місті, робимо зачистки від терористів. Останні видають себе за мирних жителів, але при обшуку в них знаходять гранати, міни, зброю. Воюють сепаратисти і фарбами: розмальовують вулиці російськими прапорами, пишуть погрози, псують українську символіку”, – розповів помічник командира батальйону Дмитро Гайтко.

 

Тернопільські спецпризначенці співпрацюють із правоохоронцями Львова, Івано-Франківська, Кіровограда, Черкас, Харкова. Також з ними несли службу добровольці з батальйону “Луганськ-1”.

 

“Є чоловіки, які виїхали з території бойових дій і сидять у безпечному місці, а є ті, які вивезли сім’ї, а самі повернулися. Вони захищають свою землю і заслуговують великої поваги”, – каже Дмитро Гайтко.

Бійці “Тернополя” говорять, що вдячні тернополянам і жителям області за підтримку. Саме завдяки допомозі громади вони не голодні та одягнуті.

 

Чекають тут і дитячих листів із дому. Послання малечі, кажуть військові, особливо гріють душу та вселяють віру в перемогу.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: