Всеміський патріотичний велопробіг

Опубліковано:
15 Жовтня, 2014 о 10:31

Всеміський патріотичний велопробіг вулицями міста, участь у якому прийматимуть студенти усіх ВНЗ Тернополя, а також заклади громадського харчування, такі як: Коза, Мамонт, Сицилія, Самогонна ресторація, Карма Кава, також долучаються громадські організації: ФРІ, Шприха, Пласт, Тернопільські велопокатушки. Приєднатися може кожен.

 



Збір учасників 15 жовтня о 14:30 біля 2 корпусу ТНТУ (вул. Руська 56).


Велосипедисти стартуватимуть від 2 корпусу ТНТУ, що знаходиться на вул. Руська 56, та рухатимуться за таким маршрутом, який огортає всі університети Тернополя:вул. Руська 56 (ТНТУ) – вул. Руська – Майдан Волі –  вул. Гетьмана Мазепи – вул.Максима Кривоноса – вул. Миру – вул. Дружби – вул. Руська –  набережна – Тернопільський замок.

 

Також для безпеки руху учасників будуть супроводжувати машини ДАІ. На час проїзду вулиці перекриють. Атмосфера українського духу, що доповниться вишиванками та українською символікою, дозволить у такий скрутний час для нашої країни зберегти єдність студентства – майбутнього нації.

 


 

Студентська Рада ТНТУ ім. Івана Пулюя

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: