Все для фронту, все для нашої перемоги! – волонтери зі Скалата (ФОТО, ВІДЕО)

Опубліковано:
24 Листопада, 2014 о 12:04

Десятки поїздок у зону АТО за плечима у Сергія Сарабуна зі Скалата, що на Тернопіллі. А це – сотні тонн продуктів, одягу, взуття, турботливо зібраних земляками і завдяки Сергієві та його побратимам-волонтерам доставлених на передову. Скалатчани також придбали для українських вояків такий необхідний прилад нічного бачення, більш як 50 бронежилетів, які, сподіваються, не одному бійцеві врятують життя.

 



Дорогу зі Скалата на схід України, де більш як півроку точаться бої, разом із Сергієм не раз долали його донька Тетяна, а також земляки Ігор Миць, Іван Ваврикович, Дмитро Пашкевич. Охочих долучитися до доброї справи допомоги армії в містечку не меншає. І дорослі, й малі: хто грошима, хто продуктами,а хто – щирим добрим словом у листах і малюнках, створених з дитячою безпосередністю і любов’ю, – прагнуть наблизити перемогу.

 

 

 



 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #скалат, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: