Тернопіль, є можливість приєднатися до активного відпочинку та екологічних ініціатив на символічному Еко-Велопробігу, запланованому на суботу, 27 квітня. Збір учасників відбудеться о 11:00 у парку Сопільче. Учасники отримають унікальну можливість насолодитися красою природи парку, проїхавши його велосипедні стежки та насичені місцями для відпочинку.

Організатори запрошують всіх бажаючих приєднатися до велосипедного заходу, незалежно від рівня підготовки. Еко-Велопробіг відкритий для всіх, хто цікавиться здоровим способом життя та підтримкою екологічних ініціатив.

Крім захоплюючого велосипедного подіуму, на учасників чекатимуть різноманітні розваги, включаючи:

  • Еко-локація: Можливість долучитися до збору пластикових кришечок та алюмінієвих баночок, щоб разом робити нашу планету чистішою.
  • Майстер-клас з розпису патріотичних пряників: Творчий процес створення солодких шедеврів, який забезпечить багато незабутніх моментів та смачних вражень.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до цього заходу та спільно створити надзвичайні моменти та підтримати ідею екологічного способу життя.

Для отримання додаткової інформації та реєстрації, будь ласка, пройдіть за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/1s_lJAw0n6u9bcicqh1Bafk8xuSElkvJQ80T_rcmNInE/edit#responses

Організатори: Тернопільська міська рада, Управління розвитку спорту та фізичної культури ТМР, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення, Карітас Тернопіль.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #велопробіг, #еко, #новиви Тернополя, #Тернпопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: