Воїни 33-ї ОМБр ЗСУ ефективно знищують сили противника

Опубліковано:
18 Липня, 2024 о 13:14
Воїни 33-ї ОМБр ЗСУ ефективно знищують сили противника
Воїни 33-ї ОМБр ЗСУ ефективно знищують сили противника. Фото Захід

Від початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну особовий склад 33-ї Окремої механізованої бригади Збройних Сил України продовжує знищувати окупантів, де б ті не перебували. Спочатку на Запорізькому напрямку, на цей час – на Донеччині.

У підрозділах з’єднання зі зброєю в руках захищають Україну представники різних областей України, і це робить бригаду ще більш різноманітною та згуртованою.



Що не доба, то чергові підтвердження успішної бойової роботи.

Наприклад, виняткова нагода трапилася операторам “Фурії”  батальйону управління артилерійської розвідки. Бригадні “пташники”  отримали координати цілі у тилу противника, де ті накопичували боєкомплект. Крила пролетіли углиб, і вже за лічені хвилини ворожий склад відчув на собі всю нищівну міць вогневого артилерійського удару українських воїнів!

Вражаючі  та ефектні фото, поширені Службою зв’язків з громадськістю 33-ї ОМБр ЗСУ, підтверджують феєричне видовище полум’яних ночей Донбасу.

В Оперативному командуванні “Захід” наводять контактну інформацію для тих, хто прагне долучитися до лав 33-ї ОМБр: тел.: +380 98 363 8420; e-mail: press33brig@gmail.com.

Будь собою! У бригаді є робота для всіх!

Відділ зв’язків з громадськістю Оперативного командування “Захід”.
Фото Служби зв’язків з громадськістю 33-ї ОМБр ЗСУ.

Героїчний опір: як українські військові тримають оборону в Часовому Яру

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #33 бригада, #командування захід
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: