Зоя Казанжи
Зоя Казанжи

Українська журналістка, міжнародна медіа-тренерка, громадська діячка, письменниця, одеська блоґерка. Член Українського ПЕН.

Вони над нами знущаються

Опубліковано:
21 Жовтня, 2024 о 22:05

Вони над нами знущаються. Державно-суддівсько-прокурорський апарат налічує величезну чисельність інвалідів, які, разом з великими зарплатами отримують ще і пенсії.

Як ви думаєте, вони коли- небудь захочуть ̶п̶е̶р̶е̶м̶о̶г̶и̶ ̶к̶р̶а̶ї̶н̶и̶ піти зі своїх посад чи демонтажу нинішньої влади? Та ніколи. Бо тоді доведеться відповідати. Ну і чим більше хаосу, тим краще заробляється.
Але є і небагаті пенсіонери. Не всі по 200 тисяч отримують. Он молодший брат спікера парламенту Руслана Стефанчука (той, хто у 2021 – 2022 роках отримав понад мільйон гривень компенсації за оренду житла у своєї дружини) – Микола Стефанчук, 41 рік, пенсіонер з пенсією всього 86 тисяч гривень за рік.
Якщо ви не в курсі, він теж народний депутат. Від «Слуг народу». З Хмельницького (схоже, цей регіон скоро буде у мемах і анекдотах).
У мене чисто практична питання: всі ці дивні (не можу писати липові, фальшиві – ми ж всі типу чекаємо на перевірки) «пенсіонери-інваліди», які виглядають як щойно з тренажерних залів і кабінетів косметологів, вони куди подінуться? Це ж хто їх перевірятиме? Такі самі?
Тут справи кримінальні треба порушувати. А хто це робитиме? І чи тяжко буде оцим покидькам купити собі будь яке рішення суду?
У цих «пенсіонерів» купа родичів, друзів, сусідів, колег, дітей і так далі. Половина із них точно в курсі. Регочуть, певне, як вдало надурили країну.
Цей спрут зʼявився не вчора. І не в 2019 році. Просто повномасштабна війна, до якої ми не готувалися, бо розпаковували мангали, все оголила і висвітила.

Ну, пішла я спати. З думкою, що хоч у братів Стефанчуків все добре.



Зоя Казанжи

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Соціальна мережа
Теги: #знущання, #пенсія, #Руслан Стефанчук
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: