Вонс догрався. Його однопартієць Аваков відвернувся в найвідповідальніший момент

Опубліковано:
14 Жовтня, 2015 о 08:53

Сьогодні в Тернополі має розпочатися запис у нову поліцію. Примазатися до абсолютно (поки що) позитивної державної інституції хоче кожен. Особливо напередодні виборів.

В нашому місті пальму першості по самопіару на фоні нової поліції займає ставленник Заставного Ігор Вонс, що є кандидатом на посаду міського голови від пропрезидентської партії.



Очевидно, ідеологи його кампанії твердо розраховували на підняття рейтингу пана Вонса на тлі початку запису в нову поліцію. Додати відсотків мала і віп-особа з Києва, яку з нетерпінням чекали.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Ігор Вонс бореться з корупцією, або Про успіхи «Центру антикорупції»

До вчорашнього дня тією особою мала бути Ека Згуладзе – головний натхненних реформ та змін в структурі УМВС. Однак ввечері стало відомо, що приїзд пані Згуладзе під питанням. Можливо, це повязано з офіційни м зверненням самих поліцейських, зображення яких без їхньої згоди використовували для політичної реклами. А це означає, що весь піар Ігоря Вонса на створенні нової поліції можна множити на нуль.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні у Тернополі стартує набір до патрульної поліції

Звісно, інша віп-особа також може додати позитиву, хоча в структурі нової поліції є і такі тернополяни, які уособлюють виключно негатив.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один з кандидатів на посаду мера Тернополя використовує поліцію для політичної агітації

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: