Волонтери громадської організації «Схід і Захід єдині» вирушили у 23-тю поїздку на схід у зону бойових дій. Її присвятили до річниці бою під Крутами. Збирати допомогу для військових допомагали волонтери організації Зборівського району, а саме села Озерна. Військова форма, тепла білизна та взуття – традиційні потреби у наших бійців. А ще – продукти харчування, прилади нічного бачення і для прицілювання. Усього зібрали маже 28 тонн провізії, – розповідає  координатор ГО «Схід і Захід єдині» на Тернопільщині Василь Конько.

 



Близько півтори тонни вареників наліпили бійцям тернопільські господині. Для своєї роботи жінки збираються за адресою Тернопіль, Старий ринок 1 у підвалі будинку. Тому й називають себе волонтерською службою «Бункер С». До тернопільських господинь долучаються і бучацькі. Жінки із села Костільники наліпили 5 з половиною тисяч вареників. Допомагають не лише працею, а й молитвою за наших хлопців. Надія Гриценко у липні минулого року втратила у бойових діях на сході єдиного сина. Її силі духу можна лише позаздрити – зараз жінка продовжує активно допомагати армії.

 

Сьогодні як і щоразу волонтери вирушають на схід з надією, що ця поїздка стане останньою –  бойові дії там закінчаться, а хлопці живими повернуться додому.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: