Волонтери на "Файному місті": У нас поїв – воїна одів

Опубліковано:
5 Липня, 2015 о 15:35

На території вільних людей, як називають під час фестивалю «Файне місто» площу, яку займають наметові містечка і сцени найбільшого фестивалю цього літа в Тернополі, я й майданчик Логістичного центру допомоги бійцям АТО. Волонтери використовують кожну нагоду, аби зібрати кошти на найнеобхідніше для вояків на передовій. До того ж роблять це з душею.

 



На «Файному» робота центру допомоги АТО кипить під гаслом «У нас поїв – солдата вдів!» Одним «пострілом волонтери вбивають одразу кількох «зайців»: годують численну фестивальну публіку, збирають кошти для наших захисників і паралельно проводять військово-виховну діяльність.

 

Підсумки роботи волонтерів центру на фестивалі нині підбивати ще рано. Але що ті, хто скуштував приготовлених ними смачнючих страв, та й ті, хто власноруч долучився до допомоги волонтерам власне під час «Файного», вже тепер стверджують: волонтером бути файно.

 

Долучайтеся і ви!

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: