«Воины света, воины добра…»: Сергій Міхалок перебирається на проживання до України (Відео)

Опубліковано:
28 Травня, 2015 о 14:00

Причиною стала неможливість повноцінного життя ні в Білорусі, ні в Росії, через підтримку музикантами Майдану та засудження російської збройної агресії проти нашого народу, нагадують Патріоти України. Про те, що білоруси отримали нові посвідчення повідомляє прес-служба Державної міграційної служби України.

 



“Лідер групи “Brutto” (колишній” Ляпис Трубецкой “) Сергій Міхалок і його продюсер Антон Азизбекян отримали посвідку на проживання в Україні. Вид на постійне проживання дає іноземцям право постійно проживати в Україні і користуватися тими ж правами і свободами, а також нести такі самі обов’язки, як і громадяни України, з винятками, встановленими Конституцією, законами чи міжнародними договорами України (право обирати і бути обраними до органів влади, працювати на державній службі і т.д.) “, – йдеться в повідомленні відомства.

 

Нагадаємо, Міхалок і Азизбекян попросили надати їм дозвіл на проживання в Україні 25 січня поточного року. За даними прес-служби Міністерства культури України, Міхалок пояснив, що підтримка групою “Ляпис Трубецкой” революційних подій в Україні негативно і вороже сприймається владою Білорусії і Росії, яка створює перешкоди для повноцінного творчого процесу. Від білоруського громадянства вони відмовлятися не планували.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: