“Воины света” – звучали на барикадах, а тепер зазвучали в Тернополі

Опубліковано:
17 Лютого, 2015 о 17:06

В день св.Валентина 14 лютого, Concert-Hall “Подоляни” вперше відвідали з концертом хлопці з гурту «Brutto». Послухати пісні у виконанні екс-“Ляпісів” зібралось стільки тернополян, що зал ледве умістив всіх бажаючих. Публіка на диво була розмаїтою — від малих дітей до поважних чоловіків і жінок.

 



Своїм виступом гурт потішив і цінителів старих хітів «Ляпіса Трубецького», і знавців сучасних творів. Емоції та адреналін були незабутніми. Багато цінителів творчості «Brutto» пританцьовували з червоно-білими стягами. Попереду у нової команди ще багато міст України, де планують дати концерти протягом лютого-березня.

 

 

За своєю суттю «Brutto» — це продовження своєрідного і впізнаваного стилю “Ляпіса Трубецького”, якого ми звикли чути в останні роки. Сам стиль музики – зухвалий і відважний панк, що вирізняється своєю гостротою, актуальністю та ламанням стереотипів. В результаті, кожен виступ перетворюється зі звичного концерту у справжній бій з лінню, зміцнення віри у власні сили та звільнення від внутрішніх кайданів.

Лідеру гурту Сергію Міхалку вдалось згуртувати сильних духом та гарячих серцем хлопців, які зафункціонували, як єдиний організм, що проникає в розум і серця слухачів та закликає до подолання нових вершин.

 

 

– Мої пісні “Не быць скотам”, “Рабкор”, “Броненосец”, “Грай”, “Воины света” – звучали на барикадах і, сподіваюсь, хоч трошки, та допомогли перемогти! – каже Сергій Міхалок. – Там був я та інші білоруси. І деякі загинули за свободу братів-українців! Тепер зі мною могутні хлопці з Brutto. Ми приїхали в Україну і будемо словом, а якщо треба – ділом допомагати Майдану відстояти свої ідеали. Будзь смелым и Весна прыйдзе! Наша Возьме!

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: