Внаслідок ДТП на фронті загинув Василь Паляниця з Тернопільщини

Опубліковано:
19 Жовтня, 2024 о 21:09
Василь Паляниця
Фото з відкритих джерел.

Скориківська об’єднана територіальна громада знову зазнала болючої втрати. 17 жовтня 2024 року на Харківщині трагічно загинув захисник України Василь Анатолійович Паляниця. Життя молодого воїна трагічно обірвалось внаслідок дорожньо-транспортної пригоди під час виконання військової служби.

Василь Паляниця
Василь Паляниця. Фото: Скориківська об’єднана територіальна громада.

Василь Паляниця народився 13 січня 1981 року в селі Нове Село. Йому було лише 43 роки, коли доля обірвала його життєвий шлях. Ця втрата стала болючим ударом не лише для родини загиблого, але й для всієї Скориківської громади та України в цілому.



Звістка про загибель Василя сколихнула громаду, нагадавши про ту високу ціну, яку щодня платять українці за свободу та незалежність своєї держави. Кожна така втрата – це не просто статистика, це зруйновані долі, розбиті серця рідних та близьких, це ненароджені діти та нездійснені мрії.

Представники Скориківської ОТГ висловили глибокі співчуття сім’ї, родині, друзям та побратимам Василя. У своєму зверненні вони підкреслили, що ця втрата є спільним болем для всієї громади.

“Молоде життя обірвалося, як струна, порізавши до пекучого і вічного болю серця рідних, близьких та усіх краян”, – йдеться у повідомленні.

Громада готується гідно вшанувати пам’ять свого Героя. Зустріч тіла Василя Паляниці відбудеться 20 жовтня 2024 року. О 15:00 годині траурна процесія прибуде до Підволочиська, а о 15:30 – до села Скорики. Жителів громади закликають прийти та віддати шану загиблому захиснику.

Вічна пам’ять Герою!

На фронті загинув 20-річний Герой з Тернопільщини Іван Скаляк

На фронті загинув 20-річний Герой з Тернопільщини Іван Скаляк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Василь Паляниця, #війна в україні, #вшанування пам'яті, #загиблі захисники, #Скориківська ОТГ
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: