Владика Теодор відвідав колегіум для дівчат "Знамення"

Опубліковано:
22 Жовтня, 2015 о 15:53

Єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Теодор (Мартинюк) відвідав вихованок колегіуму для дівчат «Знамення», який діє у Зарваниці. У каплиці колегіуму Владика у співслужінні з отцями-духівниками навчального закладу очолив Божественну Літургію.

 



У проповіді Владика зазначив, що важливою у житті є віра до Бога, який, не зважаючи на усі бурі, що трапляються, завжди залишається з нами у човні нашого життя, готовий у будь-яку мить допомогти і підтримати, якщо тільки наша віра дозволить Йому це.

 

Після Літургії Владика звернувся до всіх зі словом про великий дар – відповідальність, яким Господь наділив кожну людину. Він зазначив: «Відповідальність є передумовою справжньої свободи, пошуку правди, справжнього щастя. Усвідомлення величі цього дару, цього покликання є дуже важливим, особливо для молоді, яка стоїть на порозі вибору майбутнього».

 

Ділячись досвідом власного студентського життя, Владика дав відповіді на запитання колегіанток, які торкалися вибору професії, майбутнього, правильної дороги у житті, поваги до інших, пошанування своєї гідності та любові до ближніх.

 

«Будьте собою! Ніколи не зраджуйте своїх принципів, не пристосовуйтесь до подій і ситуацій, не соромтеся бути християнами», – звернувся Кир Теодор до молоді.

 

Світлим моментом закінчення зустрічі було індивідуальне батьківське благословення Владики.

 

IMG 4366

IMG 4455

IMG 4381

повідомила Анна Зварич

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: