Терористична влада деяких районів Луганської області дозволила передати виробничі потужності ВАТ “Луганський картон” до російської Пензенської області – повідомляють у Міноборони України.

 



“Комісії з питань зовнішньоекономічної діяльності “ЛНР” дозволили вивезти виробничі потужності заводу, власником якого є дружина колишнього голови Луганської обласної ради Голенка, проти якого в грудні 2014 року порушено кримінальну справу за заклики до сепаратизму”, – зазначили у Міністерстві оборони.

 

Також там додали, що соціально-економічна ситуація в окупованих районах Донеччини та Луганщини залишається складною.

 

“7 січня директор “концерну Донбасгаз” Філіпов повідомив про неможливость підвищити температуру у мережах центрального теплопостачання через перевищення ліміту використання природного газу та необхідності збереження у сховищах його резервів”, – розповіли у Головному управлінні розвідки Міноборони.

 

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що ФСБ Росії переслідує лідерів терористів “ДНР” і “ЛНР”. Співробітники відомства проводять зачистку сепаратистів, котрих вважають неконтрольованими.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: