Війна на Донбасі: російський військовий розповідає на відео, чому він прийшов вбивати українців (ВІДЕО)

Опубліковано:
25 Листопада, 2014 о 11:46

Війна на Донбасі: у мережі з’явилося відео, на якому російський військовий з позивним «Череп» розповідає, як він потрапив до бойовиків і чому зважився на цей вчинок.

Війна на Донбасі: російський військовий, з позивним «Череп», впевнений, що не було б усіх цих смертей, якби Росія не допомагала бойовикам, а також вважає, що в цій війні головне – не геройствовать. Про це він повідомив користувачеві з «ніком» Леонід Канфер, який розмістив відеоролик в YouTube. Відео називається «Інтерв’ю під обстрілом».
За словами військовослужбовця, якого звуть Андрій, він воює на боці сепаратистів, хоча сам прибув з міста Череповець Вологодської області Росії.



«Приїхав, щоб звільнити Донбас від Нацгвардії, – пояснює він свій вчинок. – Не здивуюся, якщо і до мене будинок увірвуться люди і будуть вчити мене життя».

Надихнуло ж його на цей вчинок «заява Стрєлкова, що хлопцям потрібна допомога».
«Приїхав півтора місяці тому і пішов в Луганський військкомат, – розповів він. – Коли вчилися, було цікаво, а зараз інше відчуття».

Військовослужбовець також розповів, що йому 21 рік і поки, тут, на Донбасі, він не зустрічав своїх земляків з Череповця.
«Я розумію, що якби Росія не допомагала, то не було б війни, – говорить він і відразу ж додає. – Але й Америка України допомагає».

Цікаво, що, за його словами, в Україні живе його рідня, яку він кілька років тому відвідував.
«Майже всі рідні живуть по бабусі в Україні. Вона живе в Чернігівській області, – повідомив він. – Останній раз був у них в 2011 році».

В процесі всього інтерв’ю за кадром лунає бомбування, за словами військового, стріляють міномети і «Гради».
«Потрібно перечекати, – говорить він. – Тут головне не геройствувати».

 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #донбас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: