Вітання голів Тернопільської обласної ради та обласної державної адміністрації із Різдвом Христовим та Новим 2016 роком

Опубліковано:
1 Січня, 2016 о 10:13

Христос Рождається! Славімо Його!

Дорогі краяни !



 

Від щирого серця вітаємо Вас із  наступаючими святами – Новим 2016 роком та найвеличнішим святом – Різдвом Христовим. Усі ми твердо переконані, що прийдешній рік буде щедрим та багатим на спокій та злагоду. Із душами, сповненими добром, ми усією громадою Тернопільщини єднаємось у великій радості від  величної звістки про народження Христа, яка принесла людям надію на спасіння, змінила долю світу, розпочала літочислення.

 

Із наближенням переходу у рік новий кожен сподівається на позитивні зміни, із надією будує плани та вірить у їх здійснення. А наші серця наповнюються віковічним трепетним прагненням змінити світ на краще.
Минає складний рік випробувань, війни та такого крихкого миру. Серед тих, хто поклав своє життя на вівтар збереження незалежності нашої держави, і наші земляки-тернополяни. Пам’ятаймо їх завжди, як і Героїв Небесної Сотні, та згадуймо у молитвах їхні світлі душі. 

 

Водночас 2015-ий увійде в історію як рік старту реформ, що наближають нашу країну  до омріяного членства в Євросоюзі. Це рік реального поступу до децентралізації влади, що відкриває шлях до становлення дієвого самоврядування, рік створення об’єднаних громад, які прагнуть бути господарями на своїх територіях.

 

Тож нехай, шановні Тернополяни,  2016-ий рік дарує удачу в усіх справах та починаннях, здійснює всі Ваші шляхетні бажання, найзаповітніші мрії, та буде багатим на справжніх друзів і бажаних гостей Вашої домівки. А незгасиме світло Різдвяної зірки, світло любові і добра принесе мир нашій країні, розбудову нашому Тернопіллю, злагоду кожному дому, стане для нас джерелом життєвої наснаги, оптимізму, та впевненості у добрих  намірах та справах.

 

Хай лине по нашому краю коляда, звеселяють усіх вертепи, а Різдвяні та Новорічні дзвони завжди повідомляють лише радісні новини.

 

Здоров’я, щастя Вам, достатку, веселих і радісних свят та смачної куті!
Христос Рождається!  Славімо його!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: