Віталій Бобрівець передав бійцям 44 бригади засоби радіоелектронної боротьби

Опубліковано:
19 Липня, 2024 о 16:22

Два засоби радіоперешкод «Бумбокс-3» передав голова правління ПрАТ “Тернопільміськгаз” Бобрівець Віталій Володимирович бійцям 44 окремої артилерійської бригади імені Гетьмана Данила Апостола. Засоби були придбані паном Бобрівцем на звернення командування даної бригади.

«Я мав за честь передати дане обладнання особисто командиру 44 бригади. Необхідність  таких засобів на фронті важко переоцінити, тому  ми завжди намагаємося у міру своїх можливостей реагувати на звернення окремих структурних підрозділів  Збройних Сил України в сприянні забезпечення технічної підтримки в спротиві військової агресії російської федерації. Засоби вже передані бійцям для подальшого використання і, впевнений, що вони принесуть користь нашим Захисникам у цій виснажливій війні,- каже Віталій Бобрівець. – Я переконаний, що кожен, хто не на фронті сьогодні, просто зобов’язаний всіма можливими способами допомагати Збройним Силам України та надавати посильну допомогу. Я дякую кожному, хто став на Захист нашої Батьківщини»



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: komun.te.ua
Теги: #44 бригада, #Віталій Бобрівець, #засоби радіоперешкод
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Владисла Попов
16:05, 1 Вересня, 2024

Виживання на сучасній війні – це генератор випадкових чисел, – Владислав Попов

ТОП новини тернопільщини: