Виставку світлин Віктора Гурняка відкрили в бібліотеці №4 (Фото)

Опубліковано:
29 Січня, 2016 о 12:43

Близько трьох десятків світлин тернопільського фотокореспондента, загиблого в АТО бійця Віктора Гурняка увійшло до виставки. Її відкрили нині в Тернопільській міській бібліотеці для дорослих №4.

 



За словами батька Віктора Петра Гурняка, до цього експозицію привезли з Хмельницького, а після кількох тижнів перебування в Тернополі вона помандрує далі. Цього разу – в Прибалтику.

 

Попередня назва виставки – «Від Майдану до війни». Однак в результаті затвердили іншу – «Війна в моїй країні». Як розповів товариш загиблого, депутат Тернопільської міськради Назар Зелінка, одна така експозиція залишилася в Північній Америці, інша побувала в багатьох країнах Європи, і от цими днями прибула в Тернопіль.

 

Відкрили захід поминальною молитвою за Віктором Гурняком, а також за всіх загиблих на Майдані та у війні. тоді помолилися за бійців, що нині воюють на сході України. відкрив виставку власними віршами молодший брат Віктора 9-річний Остап. Опісля до слова запросили батьків, друзів, загиблого, волонтерів і представників влади. Також присутнім продемонстрували фільм-спогад про Віктора Гурняка.

 

 

 

DSC_0007

DSC_0022

DSC_0008

DSC_0009

DSC_0026

DSC_0014

DSC_0038

DSC_0032

DSC_0075

DSC_0066

DSC_0042

 

 

Віра Пекун, фото авторки

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: