Випускниця Тернопільського медуніверситету буде вирішувати долю ліків в Україні

Опубліковано:
26 Вересня, 2016 о 15:43

21 вересня в Міністерстві охорони здоров’я України відбувся відкритий відбір серед претендентів, що подалися на конкурс.

 



У визначений Комісією період (до 20 вересня 2016 року) для участі у конкурсі на посаду генерального директора Державного експертного центру МОЗ України подалися п’ятеро осіб. Перший етап конкурсу – розкриття пакетів документів поданих кандидатами.

 

Під час розгляду з’ясувалось, що двоє з претендентів не надали вичерпний пакет документів, визначених порядком проведення конкурсного відбору керівників суб’єкту господарювання державного сектору економіки. Тому, за рішенням комісії, вони не були допущені до участі в конкурсному відборі та заслуховування конкурсних пропозицій.

 

Троє кандидатів, серед яких були: Владислав Онищенко, Голова правління Союзу споживачів медичних послуг, лікарських засобів та виробів медичного призначення; Тетяна Думенко, в.о. Генерального директора ДЕЦ; та Іван Бавикін, колишній очільник ДЕЦ.

 

Кандидати презентували своє бачення розвитку державного підприємства, яке мають намір очолити. Після жвавої дискусії учасники конкурсної комісії більшістю голосів підтримали кандидатуру Тетяни Думенко. Договір з переможцем конкурсу буде укладено на один рік.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тернопільщині ціна на цукор може значно зрости

 

Усі учасники відбору, які представили пропозиції з управління державним підприємством, підтримали участь у засіданні комісії представників громадськості та засобів масової інформації.

 

Довідка: Державне підприємство “Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України” – уповноважена Міністерством охорони здоров’я України спеціалізована експертна установа у сфері доклінічного вивчення, клінічних випробувань та державної реєстрації лікарських засобів (в тому числі медичних імунобіологічних препаратів) в межах, що визначені Законами України “Про лікарські засоби” та “Про захист населення від інфекційних хвороб”, яка також є головною організацією у сфері здійснення фармаконагляду, стандартизації медичної допомоги та медичного, в тому числі фармацевтичного, обслуговування, включаючи розробку відповідних медико-технологічних документів та проектів нормативних актів, що заснована на державній власності та належить до сфери управління Міністерства охорони здоров’я України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: