Винуватець трагедії у Петриках попередньо зачинив колишню дружину у квартирі на 2 тижні

Опубліковано:
6 Березня, 2016 о 21:54

Правоохоронці продовжують з’ясовувати нові обставини Петриківських подій, що трапилися 4 березня. Виявляється, львів’янин тероризував родину колишньої дружини ще задовго до нещастя. Жінка познайомилася із цим чоловіком у Києві під час Майдану. Через деяких час пара одружилась. Проте життя не склалося –  чоловік почав піднімати руку на дружину, тому вона незадовго повернулася до Петрикова.

 



Чоловік нагадав про себе на початку лютого. Він приїхав до Тернополя, зняв тут квартиру. Колишню дружину, яку запросив на розмову, він силоміць утримувавав її 2 тижні, вимагавши, щоб вона передумала розлучатись із ним. Жінці вдалося втекти. В поліцію вона звернулась лише 23 лютого, коли колишній «благовірний» заявився до неї з погрозами. Ще тоді він лякав, що підірве гранату у жінки вдома. Поліцейські ж приїхавши на місце виклику, дебошира не застали, тому почали шукати його на орендованій квартирі та у лісі. Та він встиг утекти до себе на Львівщину. А повернувся вже на початку березня.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З’явилося відео спецоперації на місці підриву гранати на Тернопільщині

 

Те, що сталося потім – жахливо. Проте жертв могло бути більше. На момент трагедії в будину перебували троє дітей та дві жінки. На щастя, вони втигли зачинитися у кімнаті, що була віддалена від подвір’я.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: