Вілкул і Ахметов готують в Кривому Розі донецький сценарій

Опубліковано:
12 Листопада, 2014

Пам’ятається, саме “гуділка” Ахметов доклав руку до передачі Донецька так званим “сепаратистам”. Саме його підприємства відмовлялися “платити данину Києву” (чому Донбас повинен всю Україну годувати?). Саме на гроші Ахметова спонсорувались перші якби добровольчі загони бойовиків, саме Ахметов відмовився докласти хоч якісь зусилля до наведення ладу в регіоні, обмежившись “гудками в 12:00”.

 

Тепер другу Петра Порошенко віддана на відкуп Запорізька область. Мабуть, між президентом України і паханом всея Дамбаса існують якісь домовленості, так як Генпрокуратура за наказом Порошенко порушила кримінальну справу за фактом покупки дешевого вугілля в ПАР і зажадав закуповувати дороге вугілля у Ахметова.

 

Мабуть Петя “Пораженко” сподівається, що Ахметов стане “чесно працювати на Україну”. Ділячись, природно, прибутком. Але не тут-то було – Ахметов знову зайнявся звичною для нього діяльністю, а саме – розпалюванням сепаратизму. Щоб потім крутити на своїх каналах сльозливі “звернення до хунті”: зупиніться, страждає мирне населення.

 

Віктор Тру повідомляє з Кривого Рогу: У Кривому Розі на КЦРЗ (директор Едуард Назаров) відбулося якісь збори на якому прозвучали заклики “Не годувати Київ!”, “Створимо Дніпропетровщину народну республіку і заживемо!”.

 

Раніше на виборах в Кривому Розі “переміг” Вілкул та Ко, раніше з КЦРЗ були під різними приводами звільнено багато робітники і ІТП – жителі Кривого Рогу і завезені “біженці” з Донеччини.Хто не знає повідомляю.

 

На території КЦРЗ маються ливарний, ковальський, токарний цехи. Тобто там можна не просто відремонтувати, а й частково виготовити танк, БТР, БМП, деталі знарядь!

 

За весь час АТО на цьому заводі не була відремонтована жодна бойова одиниця!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #ахметов, #вілкул, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: