Вікторія Шараськіна: «Сьогодні не треба економити на тому, за що завтра доведеться дорого платити»

Опубліковано:
21 Жовтня, 2015 о 11:23

Красуня, розумниця, активістка, спортсменка. Так, перефразовуючи слова про героїню легендарної «Кавказької полонянки» можна представити тернополянку Вікторію Шараськіну. Але характеристика ця не буде повною, адже Вікторія ще й актриса, дипломований соціальний працівник, мати трьох дітей… Тепер до цього чималого переліку додався ще один пункт – кандидат у депутати від партії «Народний контроль» (до Тернопільської міської ради – виборчий округ №11, до обласної ради – округ №44).

 



Вікторія Шараськіна народилася в Тернополі 25 серпня 1982 року. Навчалася у ЗОШ № 9 м. Тернополя, має музичну освіту по класу фортепіано, призерка юнацького чемпіонату Європи 1995 року зі спортивного плавання, кандидат у майстри спорту. 2002 року з відзнакою закінчила Тернопільське музичне училище ім. С. Крушельницької за спеціальністю «Театральне мистецтво». 2011 року отримала повну вищу освіту і диплом з відзнакою за спеціальністю «Соціальна робота» в Тернопільському інституті соціальних та інформаційних технологій. З 2005 року працює актрисою в Тернопільському обласному академічному українському драматичному театрі ім. Т. Шевченка. В 2012 року заснувала приватне підприємство, де обіймала посаду директора цегельного заводу. З 2013 року – куратор і педагог Дитячого театру у складі Театральної компанії АС. Виховує трьох дітей. Активно займається волонтерством.

 

Кандидат у депутати головною метою бачить Тернопіль як безпечне, комфортне, високодуховне і висококультурне місто з прозорою системою управління. Вікторія активно працює над своєю програмою загальнонаціональної та культурної консолідації суспільства, що сприяє відродженню та розвитку традиції і культури української нації, етнічної, культурної та мовної самобутності.

 

Разом з цим вона розуміє, що гострі проблеми житлово-побутового характеру – невід’ємна частина роботи депутата, адже йому люди виявили свою довіру. І ці проблеми вимагають особливої уваги та контролю за якістю виконаних робіт, тому й пропонує кілька пунктів для вирішення, зокрема на своєму виборчому окрузі. Так, у сфері комунального господарства – це капітальний ремонт дахів і вхідних дверей будинків, яким вже понад 100 років, чіткий графік вивезення сміття; ремонт доріг, реконструкція тротуарів, зокрема на вул. Б. Хмельницького, вул. Качали, створення велосипедних доріжок.

 

Соціально важливими є також питання облаштування під’їздів житлових будинків, аптек, магазинів, соціальних установ спеціальними пандусами для інвалідів-візочників та дитячих колясок; реконструкція старих і побудова нових дитячих майданчиків, а також створення соціально–побутових дитячих кімнат для вирішення нагальних потреб матері і дитини. Кандидат вважає за необхідне надавати адресну соціальну та психологічну допомогу незахищеним верствам населення: молодим сім’ям, дітям–сиротам, пенсіонерам, інвалідам.

 

І все ж головним напрямком своєї діяльності як депутата Вікторія Шараськіна бачить розв’язання проблем у культурно-мистецькій сфері. «Я прагну стати депутатом міськради від «Народного контролю» передусім для того, щоб змусити владу працювати чесно, щоб разом з цією політичною силою на всіх рівнях і, зокрема, на місцевому, отримати можливість впливати на роботу профільних департаментів та управлінь культури і мистецтв, – каже кандидат у депутати. – Нині ми не маємо права економити на тому, за що завтра доведеться дуже дорого платити. Актори, співаки, музиканти, танцюристи повинні дарувати людям свою творчість і талант, а не заробляти гроші для того, щоб виживати».

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: