Віктор Шумада:"Війна в Афганістані закінчилася 25 років тому, але афганці продовжують воювати"

Опубліковано:
23 Червня, 2015 о 22:29

25-у річницю створення Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану відзначили у Тернополі  23 червня.

 



У рамках відзначення у Тернопільському академічному обласному українському  драматичному  театрі імені Т. Г. Шевченка  відбувся вечір-реквієм, присвячений пам’яті загиблих в Афганістані. Захід зібрав воїнів-інтернаціоналістів не тільки з Тернопільщини, а й інших областей України, представників духовенства, влади, громадських організацій, учасників АТО.

 

 

Пісні-спогади дарували присутнім афганці-учасники ансамблю «ДОЛГ».

 
Привітав афганців-учасників обласної організації  тимчасово виконувач обов`язки керівника апарату Тернопільської облдержадміністрації  Віктор Шумада.

 

«У кожного з вас – непростий досвід, – наголосив Віктор Шумада. –   Однак ми вже неодноразово переконалися, що ви, члени обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану, – це люди слова, які зараз займають активну громадянську позицію і не залишаються осторонь тих процесів, які відбуваються в країні. Багато з тих,  хто пройшов Афган, нині захищають кордони України від російських окупантів. Вони були на Майдані – на барикадах, вони зараз на передовій у зоні АТО.  Афган закінчився 25 років тому, але афганці продовжують воювати. Всі ці роки вони відстоювали свої права і пам’ять загиблих побратимів. Дякую вам за патріотизм, мужність та бажання змінювати країну!»

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: