Вихованці Новосільського інтернату отримали подарунки від меценатів

Опубліковано:
21 Грудня, 2015 о 19:13

У Новосільському обласному спеціальному навчально-виховному комплексі навчається 124 дитини, в тому числі і звадами фізичного та розумового розвитку. Виховують тут і діток-сиріт та позбавлених батьківського піклування. Діти із радістю зустрічають гостей, вони охоче спілкуються, адже найкращим подарунком для них є увага та любов.

 



Вихованці інтернату просять у святого Миколая миру для країни. А також вони чекають на турботу та як і кожна дитина мають свої маленькі бажання. Втілити дитячі мрії допомогли небайдужі. В одному із Тернопільських гіпермаркетів організували благодійну ялинку, де були розміщені листи із побажаннями та фотографіями дітей. Вперше організована із «Братерством сиріт» акція мала назву «Дарувати тепло легко». Та на цьому благодійники обіцяють не зупинятися, а й надалі допомагатимуть дитбудинкам та інтернатам.

 

Справжнє музичне свято вихованцям інтернату влаштували камерний оркестр обласної філармонії та її солісти Оксана Малецька, Вадим Дарчук, Наталія Бойко. Та найбільше діти тішились подарунками, адже кожен отримав те, про що писав у листі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: