16 квітня вранці у Тернополі на вулиці Лепкого трапилася аварія. Водій автомобіля “ГАЗ” збив чоловіка. Тридцятидвохрічний потерпілий переходив дорогу за межами пішохідного переходу.

 



Ще одна ДТП з потерпілими трапитлась цього ж дня у Кременецькому районі. В Почаєві на вулиці Шевченка водій “Пежо” наїхав жінку, що їхала на велосипеді. На щастя, травмувалась нетерпіла несильно. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

 

17 квітня в області знову трапились дві автопригоди. На вулиці Збаразькій у Терноплі водій автомобіля “Форд” виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із автомобілем “Мітсубіші Лансер”. Пстраждав водій “Мітсубіші”. Його із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку та рваною раною мочки вуха госпіталізували.

 

А в Підволочиську біля автостанції ввечері водій автомобіля “Сітроєн Джампі” не впорався з керуванням та різко з’їхав на узбіччя. Як наслідок –  автівка перекинулася, а до лікарні з травмами потрапив пасажир.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: