Відзначення Дня фізичної культури і спорту у Чортківській колонії (Фото)

Опубліковано:
14 Вересня, 2015 о 21:13

Із засудженими, які утримуються у Чортківській установі виконання покарань управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 26),  проведено культурно-виховні заходи з нагоди відзначення в Україні Дня фізичної культури і спорту.

 



Старший інспектор соціально-виховної та психологічної служби Тарас Бакун для засуджених прочитав лекцію на тему: «Основи здорового способу життя», після чого у спортзалі установи провів фізкультурно-оздоровчі заходи між засудженими, які відбувають покарання у господарській  обслузі установи.

 

Засуджені мали змогу показати свою вправність та майстерність під виконання різноманітних фізичних вправ, зокрема віджимання на брусах та піднімання гирі.

 

Найрезультативніший показник по віджиманню на брусах показав засуджений М..,  – із результатом 55 віджимань. Першість по підміманню гирі 24 кг взяв засуджений С.., – із результатом 25 раз. Також неабияку майстерність із баскетбольним м’ячем продемонстрував засуджений Н…

 

 

 

 

          

 

Тарас Бакун,

старший інспектор із СВПР

Чортківської  установи виконання покарань (№26)

 управління ДПтС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: