Вибори на Тернопільщині відбулись без значних порушень, – громадські активісти

Опубліковано:
26 Жовтня, 2015 о 17:53

Тернопільщина – лiдep з явки на місцевих виборах 25 жовтня в Україні.  За даними ЦВК, в області взяли участь у голосуванні 56,5 відсотків виборців. Водночас громадські активісти зазначають, що у порівнянні з іншими виборчими кампаніями, активність виборців була невисокою. Серйозних порушень, які б вплинули на хід виборів не зафіксовано.

 



Спостерігачі зазначають: серйозних порушень не було. Проте в правоохоронні органи надійшло 30 повідомлень про порушення виборчого процесу. Продовжували надходити вони і після 20-ї години. Зокрема. У Шумському районі нетверезий кандидат на сільського голову завдав тілесних ушкоджень голові комісії.

 

Спостерігачі від Комітету виборців системних порушень не зафіксували. Проте, їхня робота ще не завершилась, адже підрахунок голосів триває. Стежитимуть і за цим. Представник від Комітету виборців Ігор Ковалик відслідковував голосування у територіальних громадах. На його думку, виборці тут віддали перевагу новим обличчям, тобто кандидатам, які ще не були при владі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: