Вхід до центральної міської бібліотеки розписали тернопільські студенти (Фото)

Опубліковано:
28 Вересня, 2016 о 18:14

Вхід до центральної міської бібліотеки, що по вулиці Руська, 31, талановиті студенти перетворили на родзинку VI бібліофесту, який стартує 28 вересня у Тернополі.

 



Ініцііатор художньої метеморфози Світлана Козелко директор комунальної установи «Тернопільська міська централізована бібліотечна система». Допомогти бібліотекарям зголосились студенти. Валентин і Дмитро працюють над частинкою стіни, де зображена одна з найулюбленіших вулочок Тернополя вул. Сагайдачного. Валентин студент ТДПУ факультету образотворчого мистецтва, а Дмитро навчається в Тернопільському вищому професійному училищі технологій та дизайну. Хлопці кажуть, що працюють над завданням із задоволенням і вперше акриловими фарбами. Такий розмір полотна дозволяє створити ілюзію вічного літа у рідному місті.

 

Дівчата навчаються в Тернопільському кооперативному торговельно-економічному коледжі. Алла втілює задум студентів паралельної групи. На стінах сумного входу до центральної міської бібліотеки зявились герої книжок, романтична тернопільська вулиця, цілий стелаж з книжок та стіна з думками великих людей світу про книжки та читання. “Така в нас невгамовна завідуюча, ми її цілком підтримуємо”, – кажуть працівники бібліотеки. 

 

Оновлений з чудовою аркою вхід будинку вже приваблює усіх, хто очікує на свій транспорт на зупинці і чекає нових поцінувачів незвичайного та талановитого!

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: