Вершники із Тернопільщини посіли призові місця на кінноспортивних змаганнях «Відкритий кубок Львова» (Фото)

Опубліковано:
28 Вересня, 2016 о 09:13

У кінозмаганнях «Відкритий кубок Львова» взяли участь понад 70 вершників з Львівської, Волинської, Тернопільської та Київської областей. Там вони мірялися силами змагалися у подоланні перешкод та виїздці. Змагання  провели за сприяння федерації кінного спорту Львівської області.

 



У загальнокомандному заліку у виїздці та конкурі перемогли львів’яни. «Змагання тривали 3 дні. Суперники були сильними, особливо відзначилися  спортсмени Київщини, Волині та Тернопільщини», – каже президент Федерації кінного спорту Львівської області Віктор Доскіч.

 

У виїздці було 15 переможців, серед них – вершниця з Луцька Андрущак Наталія посіла перше місце у цій дисципліні за програмою попереднього призу відкритого класу. У подоланні перешкод у маршруті з найвищою висотою бар’єрів 115 см  найкращим став львів’янин Богдан Дзидзан, друге місце посів львів’янин Олег Семко, а третє – вершник з Тернопільщини Єгор Волков. До того ж, спортсменам  Тернопільської області вдалося вибороти призові місця у маршрутах з висотою бар’єрів 110 та 90 см. А вершниці з Київщини Тетяні Цвинтарній дісталася друга сходина у подоланні перешкод з висотою бар’єрів 100 см. Перше і третє  місця у цій дисципліні – у львів’ян.

 

Переможці та їхні коні вибороли можливість взяти участь у  всеукраїнській першості у Жашкові Черкаської області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: