Великі поразки ВО Свобода розпочалися із Тернополя, як і її великий похід по Україні (ВІДЕО)

Опубліковано:
3 Листопада, 2014 о 18:36

Рейтинг партії, яка має фактично повну владу на Тернопільщині на останніх виборах показав, що громадяни, проголосували показавши що вони думають  і оцінивши роботу влади на Тернопільщині. Великий похід ВО Свобода по Україні розпочався із перемоги на виборах 2009 року до Тернопільської обласної ради, найбільшою перемогою стало обрання мером обласного центру та більшості в Тернопільській міській раді.




Тоді ще кандидат на посаду міського голови, Сергій Надал пройшов до міської ради із опозиційною риторикою та обіцянками, в які вже ніхто не вірить…

 

«Сьогодні люди розчаровані тими обіцянками які їм давала влада, але ці вибори до міської ради це етап, це не є самоціль. Насправді, ми чекаємо через рік виборів до Верховної ради, Свобода повинна бути у Верховній раді, щоб змінити життя українців, на краще. І сьогодні ми усвідомлюємо, що якщо ми не виконаємо тих обіцянок які даємо вам сьогодні, в Тернополі, завтра, ви нас не підтримаєте до Верховної ради.

 

Тому ми будемо з під себе землю дерти, зубами вигризати, але виконувати те, що вам обіцяли, для того щоб через рік ви підтримали нас до Верховної ради. І ми щось могли змінитив цій державі, і панувати «У своїй Богом Данній Країні»» виступаючи на Театральному майдані виголошував Сергій Надал тоді ще кандидатом на посаду міського голови Тернополя.

 

 

Однак, що ж змінилося за чотитири роки «гриження міської землі» Надалом і командою. Слід зауважити що панування «На своїй Богом Данній Землі» свободівцями в Тернополі довели рейтинг націоналістів з   23,51% – 39,66% на виборах 2012 року до “крутого піке”  7,76%- 9,16% на виборах 2014 року, а по місту Тернополю, де господарює Сергій Надал рівень підтримки скотився з 33,74% до 8,13%.

 

А все чому? Першопричиною перш за все є скандали і незадоволеність діяльністю того самого Сергія Надала, який так обіцяв «землю гризти і рвати з-під себе» аби…. аби йому жилося добре і комфортно, а аби було кому спонсорувати ВО Свобода.

 

За рік після обрання його мером і формування більшості свобдівців в Тернопільській міській раді виборець ще добряче не відчув всієї сили фрази «з-під себе землю дерти, зубами вигризати» бо це дуже добре вдалося Сергію Надалу і його молодій команді, гектари розданої землі і десятки будівельних скандалів, а з виконаних обіцянок лише 50 метрів «теплого» торотуару.

 

Ні індивідуального опалення яке обіцяв Надал у кожну квартиру  ні пінеобмеженого пороїзду пільнговиків у громадському транспорті – натомість замість п’яти пільговиків «покращення» від свободівського міського голови – троє.

 

За перші 100 днів обіцяв що  зробить своєчасне очищення доріг і тротуарів від снігу та льоду зимою та введення в експлуатацію за межами міста сміттєсортувальної лінії, придбаної Тернопільською обласною радою – натомість – Тернопіль дві зими замітало снігами які ніхто практично не розгортав, а сміттєсортувальна лінія так і заржавіла не дочекавшись встановлення.

 

Ремонт і благоустрій зупинок громадського транспорту, обладнання їх навісами – робиться за рахунок підприємців, яким Надал віддав в оренду землю на зупинках під встановлення торгових точок.

Відновлення старих дитячих та спортивних майданчиків. Реконструкція спортивних майданчиків шкіл на яких будуть займатися спортом жителі мікрорайонів – натомість все частіше виникають кофлікти навколо забудови таких майданчиків, зокрема на Злуки.

 

І це не всі подвиги Сергія Надала во ім’я Свободи і Тягнибока….

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: