Вбивство Мукоїди із Вишнівця: підозрюваний Гнатюк вийшов із СІЗО

Опубліковано:
15 Серпня, 2024 о 21:15
Підозрюваний Василь Гнатюк вийшов із СІЗО
Мукоїда та Гнатюк. Фото ілюстративне з відкритих джерел

14 серпня Кременецький районний суд ухвалив рішення про зміну запобіжного заходу для Василя Гнатюка, обвинуваченого у вбивстві та зґвалтуванні випускниці з Вишнівця на Тернопільщині. Замість тримання під вартою, Гнатюк перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом із застосуванням електронного засобу контролю до 14 жовтня цього року.

Про це повідомили у Кременецькому райсуді.



Василь Гнатюк був затриманий, коли ще був неповнолітнім, і перебував під вартою понад 7 років. Однак, через складність кримінального провадження та об’єктивні причини, вирок йому досі не ухвалили.

“Суд ухвалив рішення задовольнити клопотання захисника про зміну запобіжного заходу з тримання під вартою на домашній арешт, відмовивши у продовженні строку тримання під вартою, яке просили прокурори. Суд також наклав на обвинуваченого ряд обов’язків: прибувати на засідання у даному провадженні за першою вимогою, не відлучатися з населеного пункту без дозволу суду, утримуватися від спілкування з потерпілими та свідками, повідомляти суд про зміну місця проживання та носити електронний засіб контролю”, – йдеться у повідомленні.

Став Ангелом… На війні загинув Герой з Тернопільщини Іван Клімко

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #вишнівець, #гнатюк, #мукоїда, #СІЗО
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: