Вбивцям тернопільської таксистки загрожує довічне ув’язнення

Опубліковано:
28 Грудня, 2015 о 19:33

Правоохоронці все ще розслідують вбивство тернопільської таксистки. Якщо у ході слідства поліція доведе, що організована група вбила Євгенію з корисливих мотивів – злочинцям загрожує довічне ув’язнення.

 



За словами виконувача обов’язків начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександра Богомола, на одязі жінки були сліди боротьби, вона намагалася вирватися від нападників. Вкрали вони тільки відео реєстратор, мобільний і гроші – не взяли.

 

ЧИТАЙТКЕ ТАКОЖ: В Підволочиську підрізали таксистку: жінка померла

 

«Після того, як вони прорізали їй горло, Євгенія все-таки відірвалася від злочинців і ще певний шлях проїхала автомобілем, люди побачили її закривавлену і довезли до лікарні. Зранку, коли таксистка прийшла до тями і могла б нам розповісти деталі злочину, в неї почалася істерія, медики дали їй заспокійливе, а ввечері вона померла. Тому поспілкуватися з жертвою нам не вдалося і багато подробиць злочину на сьогодні ми не знаємо. Але вбивць ми знайдемо і винні обов’язково будуть покарані», – зазначив Олександр Богомол.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: