Важлива соціальна ініціатива на користь ветеранів та їх сімей: у Тернополі підписано меморандум про співпрацю між «Карітасом» на місцевою ГО

Опубліковано:
15 Квітня, 2024

Благодійний фонд «Карітас» підписав меморандум про співпрацю із громадською організацією «Рух за справедливу Україну». Про це йдеться на офіційній сторінці Карітас Тернопіль у Фейсбуці.

Директор Карітасу Тернопіль – отець Роман Загородний та голова правління громадської організації – Тарас Шевчук обговорили напрямки співпраці щодо допомоги родинам військовослужбовців, ветеранів, духовно-психологічної підтримки сімей, а також майбутні заходи для дітей військовослужбовців та ветеранів.

підписання меморандуму підписання меморандуму

До слова, Карітас Тернопіль вже має напрацювання у цій сфері: благодійний фонд організовує ретрити для сімей військовослужбовців, а для дітей діє проєкт «Майже дорослі».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карітас
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: