Василь Вітровий – голова Козівської райдержадміністрації (Фото)

Опубліковано:
6 Травня, 2015 о 09:01

4 травня голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна представив громаді Козівщини  нового голову райдержадміністрації – Василя Вітрового.

 



Голова  Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, голова райдержадміністрації Василь Вітровий та голова районної ради Петро Репела поклали квіти до стелли «Героям Небесної Сотні».

 

Відтак в актовому залі школи мистецтв відбулася зустріч з активом району та представлення  голови райдержадміністрації Василя Вітрового.

 

 

Привітавши його із призначенням, голова облдержадміністрації чітко окреслив завдання, над реалізацією котрих і має працювати виконавча влада району.

 

 

«Основне завдання – згуртувати навколо себе громаду, депутатський корпус, місцеве самоврядування, представників громадських організацій, – наголосив Степан Барна. – Створення нових робочих місць, подолання корупції, залучення інвестицій – всі ці проблеми потребують першочергового вирішення».

 

Окрім того, голова облдержадміністрації акцентував на важливості проведення медико-психологічної реабілітації демобілізованих та впровадженні соціальних гарантій для бійців АТО та їхніх родин.

 

 

«Я завжди кажу, що на Тернопільщині 1 мільйон 100 тисяч волонтерів, – зауважив Степан Барна. – Адже війську допомагають всі – і дорослі, і малі. Я низько схиляю голову перед кожною родиною, яка відправила на фронт сина, батька чи чоловіка».

 

Голова райдержадміністрації Василь Вітровий подякував за висловлену довіру і поділився планами на майбутнє. В першу чергу це завершення будівництва басейну в Козівській ЗОШ №2, заміна водогону в центральній частині селища. Також він запевнив, що  прикладе максимум зусиль, щоб  Козівський район був самодостатнім та процвітаючим.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: